COŞ
0

ISTORIA NOASTRA

„Am creat aceste produse pentru a revitaliza mintea, corpul și spiritul, care au inspirat numele nostru REVITALASH COSMETICS.“

– Gayle Brinkenhoff

“SUNT NOROCOS, CHIAR ÎN MODUL MIC PUTERNIC, DEOARECE AM FOST PUTUT AJUTA GALE ÎN RECUPERARE. A fost o adevărată bucurie pentru mine să-i privesc admirația pentru genele ei frumoase și sănătoase.

– Dr. Michael Brinkenhoff

REVITALASH® ADVANCED

Un ser original, unic, dezvoltat oftalmologic pentru gene, care îmbunătățește aspectul genelor și previne ruperea, îmbunătățind în același timp sănătatea, flexibilitatea și rezistența acestora. Cu RevitaLash te vei bucura de gene naturale frumoase și sănătoase.

VEZI MAI MULT

RevitaLash® Cosmetics onorează curajul și forța cofondatorului nostru, Gayle Brinkenhoff, și a femeilor de pretutindeni, sprijinind inițiativele de conștientizare, cercetare și educare pe tot parcursul anului.

Aceasta este alegerea noastră întotdeauna roz.

 

În onoarea moștenirii mărcii noastre și a inimii cofondatorului nostru Gayle, RevitaLash Cosmetics revine în comunitatea din care s-a născut, prin proiectul nostru Eternally Pink, susținând cercetarea cancerului de sân pe tot parcursul anului și inițiativele educaționale. Credem că a ajuta femeile este una dintre cele mai bune investiții pe care le putem face pentru familiile, comunitățile și lumea noastră. Ca o continuare a inițiativelor noastre roz, programul nostru Femeile Curajului aprinde pasiunea și frumusețea minții, a corpului și a spiritului tuturor femeilor.

Misiunea noastră este să menținem Mama Pământ la fel de frumoasă ca oamenii care o locuiesc.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

ABONATI-VA

pentru a primi știri actuale despre promoțiile viitoare și oferte speciale.

Prin înregistrare, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu condițiile de utilizare.