AFLĂ MAI MULTE
Selectează o Pagină

Condiţii generale

PETRU FOLOSIREA SITE-ULUI

www.revitalash.ro

Va rugam cititi cu atentie inainte de utilizare.

DEFINITII

„FURNIZOR“ – Navona International SRL, detinatorul web site-ului www.revitalash.ro

“UTILIZATOR” – persoana fizica, care are sau obtine acces la CONTINUT www.revitalash.ro, in conformitate cu Legea Protectiei Consumatorului.

“LPC” – Legea Protectiei Consumatorului.

“LDCP” – Legea Datelor cu Caracter Personal.

“SITE” – website-ul www.revitalash.ro

“MAGAZIN ONLINE” – magazinul virtual www.revitalash.ro

“CLIENT” – persoana care are sau obtine acces la CONTINUT sau SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de UTILIZATOR.

“DATE CU CARACTER PERSONAL” – date personale in acord cu LDCP.

“RAMBURS” – rambursare anticipata.

“DOCUMENT” prezentele Termenii si Conditii. Accesand oricare link, buton sau aplicatie , Utilizatorul este de acord cu urmatoarele conditii de utilizare.

„COMANDA” reprezinta aprobarea din partea clientului pentu comanda www.revitalash.ro, efectuata telefonic sau prin e-mail.

SERVICII” toate actiunile realizate de Navona International SRL in vederea aprovizionarii, vanzarii si livrarii unor marfuri prin www.revitalash.ro

OBIECT DE VANZARE

Obiectul de vanzare pentru acest website sunt diferite tipuri de marfuri cu descriere, dispuse in sectiuni. Pretul are TVA inclus si este exprimat in lei.

Cumparaturile de pe www.revitalash.ro sunt doar pentru uz personal si nu pot fi revandute sau utilizate in scop comercial fara acordul scris al www.revitalash.ro. Ne rezervam dreptul sa limitam cantitatile pana la dimensiunea normala a achizitiilor pentru vanzare cu amanuntul.

Ne rezervam dreptul sa refuzam comenzi, fara costuri pentru utilizator in cazul unei greseli tehnice a site-ului nostru sau a unei diferente de pret anuntate. Navona International SRL nu ofera nicio compesatie utilizatorului in afara rambursarii sumelor achitate de utilizator anterior, decat daca exista greseli tehnice in publicarea informatiilor sau folosirea codurilor de reduceri in timpul unei promotii!

PRETURI

Pretul final al marfurilor este scris pe pagina de prezentare a produsului in Lei. Toate preturile pe acest site includ TVA, dar nu includ pretul de livrare. Preturile de livrare reprezinta suma de livrare a firmei de curierat – furnizor.

INREGISTRARE

Inregistrarea nu este necesara, clientul poate face o comanda fara a fi inregistrat.

CUMPARATURI IN MAGAZINUL www.revitalash.ro

Dupa ce ati ales produsul din acest magazin apasati „ADAUGA IN COS“. Daca doriti mai mult de un singur produs apasati „CONTINUA CUMPARATURILE“. Daca ati facut o greseala in alegerea produsului il puteti sterge din Cosul Dvs. si apasati „REIMPROSPATARE“. Dupa finalizarea comenzii apasati „COMANDA“.

PLATA PRODUSELOR

Utilizatorul poate sa aleaga una dintre urmatoarele metode de plata:

 • Plata la livrare – Un curier va livra produsele la adresa specificata de client, cu o notificare prealabila.
 • Plata prin banca/mod bancar – plata se efectueaza prin transfer bancar in timpul prelucrarii comenzii. Livararea se efectueaza dupa ce banii sunt trasferati in contul furnizorului.
 • PayPal – plata se efectueaza prin sistemul PayPal. Livararea se efectueaza dupa ce banii sunt trasferati in contul furnizorului.

PRELUCRAREA COMENZILOR

Dupa primirea comenzii veti fi contactat telefonic pentru confirmare si detalii. Comenzile trimise inainte de ora 14.00 sunt prelucrate in aceeasi zi. Comenzile facute in zi de sambata sau duminica sau in zi de sarbatoare se prelucreaza in urmatoarea zi lucratoare.

LIVRARE

Produsele cumparate vor fi livrate prin curier la adresa declarata de Utilizator. Perioada de livrare dureaza de la o zi pana la 3 zile. Navona Intersational SRL nu este responsabila pentru livrarea intarziata din cauza firmei de curierat.

Produsele se expediaza si livreaza prin firma de curierat „Urgent Cargus“ SA.

Costul livrarii produselor care depasesc suma de 380 RON este suportat de Navona International SRL.

Pentru livrarea comenzilor sub  380 RON se percep urmatoarele tarife: 30 RON.

Pentru livrare la o anumita ora, Utilizatorul va suporta costurile suplimentare solicitate de firma de curierat, daca va fi cazul.

In cazul livrarii unui alt produs decat cel comandat sau a lipsei acestuia, problema se solutioneaza prin trimiterea produselor corespunzatoare in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. In cazul acesta, costurile de livrare sunt suportate exclusiv de catre www.revitalash.ro. Clientul nu plateste nicio suma suplimentara.

In cazul deteriorarilor cauzate de transport, luati legatura cu curierul pentru incheierea protocolului de expediere deteriorata.

PREDAREA PRODUSELOR

Produselor se predau Utilizatorului sau tertei parti care accepta si confirma primirea din partea Clientului. La predare, Utilizatorul sau terta parte semneaza actele aditionale. In cazul in care Utilizatorul nu poate fi gasit pana la termenul de livrare la adresa declarata de acesta sau nu sunt asigurate accesul si conditiile de predare, www.revitalash.ro este eliberat de obligatia de a livra produsul. Clientul poate solicita livrarea produsului si dupa expirarea termenului, in care nu a fost gasit la adresa, si se obliga sa plateasca toate cheltuielile pentru noua livrare. Se creeaza un termen nou de livrare, care este valabil din momentul confirmarii.

La primire verificati continutul coletului pentru a va asigura ca este ceea ce ati comandat . In cazul unei deteriorari cauzate de transport luati legatura cu curierul pentru a incheia protocolul de expediere deteriorata.

PREDAREA ACTELOR, CARE INSOTESC PRODUSUL:

La livrarea produsului Dvs primtiti factura cu bon fiscal.

RETURNARE

Utilizatorul are dreptul sa returneze produsele in termen de pana la 14 zile lucratoare din momentul primirii lor, daca acestea nu au fost folosite, nu a fost compromisa intergritatea ambalajului, iar toate etichetele si stickerele se afla pe produs, in conformitate cu conditiile LPC. Returnarea se face prin curier, iar plata este suportata de catre Utilizator. La primirea produselor www.revitalash.ro este obligat sa returneze Utilizatorului suma platita de acesta in intregime in termen de maxim 30 de zile, de la data la care utilizatorul a cerut retur si a livrat Furnizorului produsele cu toate etichetele si stickerele.

In caz de inlocuire, retur sau anulare in termenul legal, puteti sa ne contactati prin email: info@navonainternational.com in vederea primirii detaliilor legate de procedura de returnare a produselor si restituire a sumei achitate.

RECLAMATIE

Imediat dupa primirea produselor, Utilizatorul trebuie sa verifice continutul coletului pentru a se asigura ca acesta corespunde comenzii plasate. Daca produsul difera sau lipseste, utilizatorul urmeaza sa faca plangere/reclamatie in scris conform legii Protectiei consumatorului.

Reclamatia nu se poate efectua in cazul produselor pentru care clientul a fost avertizat anterior ca pot suferi modificari. Daca la livrare, ambalajul produsului este deteriorat sau rupt, reclamatia poate fi acceptata doar in prezenta curierului, la primire. In cazul in care clientul accepta produsul fara obiectii in prezenta curierului, atunci odata cu primirea coletului, responsabilitatile referitoare la reclamatie ii revin curierului, care a livrat produsele. In acest caz sunt valabile conditiile de reclamatie ale firmei de curierat.

DREPTURI SI OBLIGATII ALE UTILIZATORULUI

Utilizatorii care care fac comenzi prin magazinul electronic www.revitalash.ro, sau la telefon, au urmatoarele drepturi:

 • Pot sa comande produse, se le returneze sau sa faca reclamatie dupa ordinea stabilita conform acestor Termeni si Conditii si legislatiei Republicii Bulgariei;
 • Sa fie informati cu privire la comanda facuta;
 • Clientul poate sa anuleze comanda in orice moment.

Utilizatorii sunt obligati:

 • Sa plateasca pretul actual in momentul comenzii, conform sectiunii „Conditii generale”;
 • Sa urmeze regulile impuse de Navona International SRL pentru folosirea produselor si a serviciilor oferite;
 • Sa nu incalce drepturile si interesele altui utilizator: de proprietate, proprietate intelectuala si altele;
 • Sa nu savarseasca actiuni rau-intentionate (FRAUDA);
 • Odata cu efectuarea platii produselor, livararii coletului si semnarii actelor de livrare, utilizatorul este de acord cu continutul si starea produselor.
 • www.revitalash.ro nu isi asuma responsabilitatea in cazul unor diferente privind culoarea produselor achizitionate, cauzate de diferite tipuri de ecrane de calculator si setari.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE MAGAZINULUI ELECTRONIC

Pentru obtinerea unor informatii sau detalii cu privire la descrierea produselor aparute pe site, in review-uri, reclame, www.revitalash.ro are la baza consilierea din partea producatorilor. Nefiind producatorul marfii comercializate, Navona International SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele pe care vinde si pentru cele care nu corespund nevoilor specifice ale utilizatorului, sau pierderii si deteriorarii cauzate de astfel de produse.

www.revitalash.ro isi pastreaza dreptul sa schimbe preturile, numele si descrierile produselor in orice moment, fara sa fie nevoit sa notifice in prealabil utilizatorii.

Magazinul electronic www.revitalash.ro are dreptul:

  • Sa refuze comenzi, fara costuri pentru consumator, in cazul unei greseli tehnice in publicarea informatiilor.

 

 • Sa refuze accesul si sa anuleze inregistrarile utilizatorilor.
 • Sa incheie, sa inceteze sau sa schimbe serviciile oferite in orice moment fara a anunta in prealabil utilizatorul, in cazul nerespectarii sectiunii„Conditii generale”.

 

www.revitalash.ro nu garanteaza acuratetea si intregimea imformatiei publicate cu privire la produse in cazul unor greseli tehnice.

www.revitalash.ro nu are obligatia si posibilitatea de a controla modul in care utilizatorii folosesc serviciile oferite.

www.revitalash.ro nu este responsabil pentru daune cauzate de software, hardware, echipamentele de telecomunicare sau pierderea datelor in urma folosirii unor materiale sau resurse cautate, incarcate.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.revitalash.ro – imagini, text, grafica, simboluri, web grafica, e-mailuri si alte date sunt proprietatea firmei Navona International SRL, iar furnizorii ei sunt protejati de legea Drepturilor de autor, precum si de drepturile si legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea fara aprobarea firmei Navona International SRL a fiecaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legii. Este autorizata folosirea siteului www.revitalash.ro numai conform termenilor acestui document.

DATE PERSONALE

Nicio persoana nu are acces sau dreptul sa redacteze informatia personala, oferita de Dvs in scopul efectuarii unei comenzi. www.revitalash.ro se obliga sa protejeze informatia introdusa de Dvs. www.revitalash.ro nu suporta consecintele rezultate in urma introducerii datelor gresite de catre utilizator. Datele personale, inregistrate in urma solicitarii trimise de client sunt considerate strict confidentiale si nu pot fi accesate de terte persoane. Informatia va fi folosita doar cu scopul efectuarii comenzii Dvs.

Prin folosirea acestui website, Dvs acceptati si sunteti de acord cu aceste conditii. Daca NU ACCEPTATI conditiile va rugam sa nu folositi website-ul