COŞ
0

Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA UNUI E-SHOP

www.revitalash.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza acest site web.

Acești termeni și condiții generale reglementează relațiile dintre Navona International, proprietarul site-ului www.revitalash.ro

și persoane fizice – UTILIZATORI care folosesc magazinul online situat la www.revitalash.ro

DEFINIȚII

„FURNIZOR” – Navona International Ltd., proprietarul unui magazin online www.revitalash.ro

„UTILIZATOR” – oricine a încărcat pagina web www.revitalash.ro în browserul său, precum și un utilizator în sensul CPA.

„CPA” – înseamnă Legea privind protecția consumatorilor.

„LPPD” – înseamnă Legea privind protecția datelor cu caracter personal.

„SITE” – înseamnă site-ul web situat la www.revitalash.ro

„MAGAZIN ONLINE” – înseamnă magazinul virtual situat pe www.revitalash.ro, oferind posibilitatea de a achiziționa bunuri online.

„UTILIZATOR” – înseamnă o persoană care folosește funcționalitatea site-ului.

„DATE PERSONALE” – înseamnă date cu caracter personal în sensul LPPD.

“CASH LA LIVRARE” – înseamnă ramburs în sensul PSA.

„TERMENI GENERALI” înseamnă acești termeni și condiții generale. Făcând clic pe orice link, buton sau aplicație aflat pe site, cu excepția linkului care indică acești termeni generali, utilizatorul este de acord în mod expres și necondiționat cu acești termeni generali de utilizare a site-ului și a magazinului online.

„COMANDĂ” este solicitarea individuală a utilizatorului pentru achiziționarea de bunuri de pe www.revitalash.ro, o cerere de cumpărare prin telefon sau cereri trimise prin e-mail.

„SERVICII” sunt toate acțiunile efectuate de Navona International cu ocazia oferirii, vânzării și livrării de bunuri de pe www.revitalash.ro

OBIECTIV DE VÂNZARE

Subiectul vânzării pe acest site web sunt diferite tipuri de bunuri destinate consumatorilor, descrise și aranjate în secțiuni. Prețul fiecărui produs este în leve bulgare, inclusiv TVA.

Toate achizițiile de produse de pe www.revitalash.ro sunt limitate la uz personal și nu pot fi făcute, fără acordul expres scris al www.revitalash.ro, în legătură cu revânzare sau utilizare comercială. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile la cantitatea normală de cumpărături cu amănuntul.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile fără costuri pentru utilizator în cazul unei erori tehnice pe site-ul nostru și a unei diferențe de preț anunțate. Navona International nu datorează compensații în niciun fel utilizatorului, cu excepția rambursării sumelor plătite de utilizator în avans, atunci când există erori tehnice în publicarea informațiilor sau utilizarea codurilor de reducere în timpul promoției!

PREȚURI

Prețul final al mărfii este scris pe pagina de prezentare a produsului respectiv în leve bulgare. Toate prețurile listate pe acest site includ TVA și nu includ prețul de livrare. Prețurile de livrare reprezintă suma de livrare a companiei de curierat – furnizor.

ÎNREGISTRARE

Înregistrarea nu este necesară, iar clientul poate plasa o comandă fără a se înregistra.

CUMPĂRĂRI În magazinul online www.revitalash.ro

După ce ați selectat un articol din magazinul nostru online, faceți clic pe butonul „ADĂUGAȚI ÎN COȘ”. Dacă doriți mai multe produse, faceți clic pe butonul „CONTINUAȚI CUMPĂRAREA”. Dacă faceți o greșeală cu selectarea mărfurilor, puteți șterge articolul din coș și puteți apăsa butonul „ACTUALIZARE”. După ce ați terminat cumpărăturile, apăsați butonul „COMANDĂ”.

METODA DE PLATĂ

Utilizatorul poate alege una dintre următoarele metode de plată:

Ramburs – plata se face în numerar la primirea mărfii.Un reprezentant al unei companii de curierat vine la adresa specificată de Utilizator după o notificare prealabilă.
Plata prin bancă – plata se face prin transfer bancar în timpul pregătirii comenzii. Livrarea se face după ce Furnizorul primește banii în contul său.
PayPal – plata se face prin sistemul de plată Livrarea se face după ce Furnizorul primește banii în contul său.
PROCESAREA COMENZILOR

Odată ce vom primi comanda, vă vom contacta la telefonul furnizat pentru a confirma și clarifica detaliile. Comenzile trimise până la ora 14.00 sunt procesate în aceeași zi. Comenzile plasate sâmbăta și duminica și de sărbătorile legale sunt procesate în prima zi lucrătoare.

LIVRARE

Mărfurile comandate pentru cumpărare sunt livrate prin curier la adresa de livrare specificată de Utilizator. Termenul de livrare este de la 2 la 3 zile. Navona International nu este responsabil pentru livrarea întârziată cauzată de compania de curierat.

Produsele sunt trimise și livrate prin intermediul companiei de curierat „SPEEDY”

Cerințele pentru livrările cu un timp fix sunt plătite suplimentar de către Utilizator conform tarifului companiei de curierat.

În cazul unui produs greșit sau lipsă, eroarea este corectată, iar produsele respective sunt trimise în aceeași zi sau în următoarea zi lucrătoare, deoarece costurile de livrare sunt pe cheltuiala www.revitalash.ro Clientul nu plătește nimic suplimentar.

În caz de tulburări de apariție a mărfii, care au apărut în timpul transportului, trebuie să contactați curierul pentru un protocol de transport deteriorat.

LIVRAREA BUNURILOR

Bunurile sunt predate Utilizatorului sau unei terțe părți, care acceptă și confirmă primirea acestora în numele Clientului. La livrarea bunurilor, Utilizatorul sau terțul semnează documentele însoțitoare. În cazul în care Utilizatorul nu este găsit în perioada de livrare la adresa indicată de acesta sau accesul și condițiile de livrare a bunurilor nu sunt furnizate în acest termen, www.revitalash.ro este eliberat de obligația sa de a livra bunurile comandate pentru cumpărare. Clientul își poate confirma dorința de a primi marfa după expirarea perioadei de livrare, în care nu a fost găsit la adresă, suportând toate costurile noii livrări. În acest caz, o nouă perioadă de livrare începe să curgă din momentul confirmării conform frazei anterioare.

La primirea livrării, verificați conținutul comenzii pentru conformitatea mărfurilor expediate cu comanda depusă. În cazul unor încălcări ale aspectului mărfii, contactați curierul, care este obligat să întocmească un proces-verbal pentru deteriorarea transportului.

TRIMITEREA DOCUMENTELOR DE ÎNȘEPTARE A MARFURILOR:

La primirea mărfurilor comandate, primiți o chitanță de marfă cu o chitanță.

DISCLAIMER DE MĂRFURI

Consumatorul are dreptul de a refuza bunurile comandate în termen de 7 zile lucrătoare de la primire în cazul în care nu sunt utilizate, integritatea ambalajului lor nu este deteriorată și aspectul comercial este păstrat (toate etichetele și autocolantele trebuie să fie pe bunuri) , în care sunt obținute și condițiile CPA. Returnarea bunurilor se face pe cheltuiala Utilizatorului. www.revitalash.ro este obligat să restituie Utilizatorului integral sumele plătite de acesta nu mai târziu de 30 de zile de la data la care utilizatorul și-a exercitat dreptul de a refuza bunurile comandate și a returnat produsele Furnizorului, la cu condiția ca acestea să fie în forma comercială conservată menționată mai sus.

PLÂNGERE

Imediat după primirea mărfurilor, Utilizatorul ar trebui să verifice eventualele discrepanțe cu acordul. În caz de discrepanțe, cum ar fi un produs diferit, un produs lipsă etc., consumatorul ar trebui să depună o plângere scrisă în legătură cu acestea în conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor.

Bunurile pentru care clientul a fost avertizat în prealabil pentru nerespectare nu sunt supuse reclamației. Dacă la primirea mărfii, aceasta este deteriorată sau ambalată ruptă, cererea va fi acceptată numai în prezența curierului în momentul primirii mărfii. În cazul în care clientul acceptă o astfel de expediere și nu își depune cererile către curier, chitanța și răspunderea pentru reclamație sunt transferate curierului care a livrat expedierea și clientului. În astfel de circumstanțe, se aplică condițiile pentru solicitarea expedierilor respectivei companii de curierat.

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Consumatorii care comandă mărfuri prin intermediul magazinului online www.revitalash.ro, precum și cei care fac o comandă prin telefon, au dreptul:

Pentru a comanda produsele oferite sau pentru a le refuza / depune o reclamație în conformitate cu procedura stabilită, conform acestor Termeni și Condiții Generale și legislația Republicii Bulgaria;
Pentru a fi informat despre comanda ta;
Clientul are dreptul de a anula o comandă în orice moment.
Utilizatorii sunt obligați să:

Pentru a plăti prețul actual la momentul plasării comenzii, conform acestor „Condiții generale”;
Să respecte regulile atunci când utilizați produsele și serviciile furnizate de Navona International;
Să nu încalce drepturile și interesele altor persoane, cum ar fi drepturile de proprietate, drepturile de proprietate intelectuală etc;
Nu comiteți acte rău intenționate;
Plătind prețul comenzii și al livrării și plasând semnătura consumatorului pe documentele de livrare, acesta își dă consimțământul cu privire la tipul și conținutul livrării.
www.revitalash.ro nu este responsabil pentru diferențele posibile în culorile bunurilor achiziționate din cauza diferitelor tipuri de ecrane de computer și a setărilor acestora.

DREPTURI ȘI OBLIGAȚIILE E-SHOP-ului

Atunci când furnizează informații sau sfaturi pe acest site, în descrierile produselor, în recenzii și opinii, reclame sau altfel, www.revitalash.ro se poate baza pe sfaturile producătorilor. Întrucât nu este un producător al produselor pe care le vinde, Navona International nu își asumă nicio responsabilitate pentru produsele pe care le vinde care nu răspund nevoilor specifice ale consumatorului produsului sau pentru orice pierderi, daune sau pagube cauzate de astfel de produse.

www.revitalash.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile, denumirile și descrierile bunurilor în orice moment, fără a fi nevoie să anunțe în prealabil utilizatorii săi.

Magazinul online www.revitalash.ro are dreptul la:

Pentru a refuza comenzile fără costuri pentru utilizator, atunci când există erori tehnice în publicarea informațiilor. Pentru a edita conținutul site-ului web – cum ar fi prețurile existente, condițiile de utilizare, produsele, serviciile, informațiile, fotografiile și multe altele. la discreția sa și în orice moment fără notificare prealabilă. Noile condiții intră în vigoare în momentul publicării lor.
Refuzați accesul și anulați înregistrările utilizatorilor.
Pentru a rezilia, suspenda sau modifica serviciile furnizate în orice moment, fără a notifica utilizatorul atunci când acesta din urmă folosește serviciile încălcând acești „Termeni generali”.
www.revitalash.ro nu garantează acuratețea și exhaustivitatea informațiilor publicate despre produse din cauza erorilor tehnice.

www.revitalash.ro nu are obligația și posibilitatea obiectivă și nu controlează modul în care utilizatorii utilizează serviciile furnizate.

www.revitalash.ro nu este responsabil pentru daunele produse software-ului, hardware-ului sau echipamentelor de telecomunicații sau pentru pierderea datelor rezultate din materiale sau resurse căutate, descărcate sau utilizate în orice mod prin serviciile furnizate.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.revitalash.ro – imagini, text, grafică, simboluri, grafică web, e-mailuri și multe altele. datele sunt proprietatea Navona International și a furnizorilor săi și sunt protejate de Legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Utilizarea fără consimțământul Navona International a oricăruia dintre elementele de mai sus se pedepsește în conformitate cu legislația aplicabilă. Utilizarea site-ului www.revitalash.ro este permisă numai în condițiile prezentului document.

DATE PERSONALE

Citiți politica noastră de confidențialitate

ABONATI-VA

pentru a primi știri actuale despre promoțiile viitoare și oferte speciale.

Prin înregistrare, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și cu condițiile de utilizare.